چگونه امنیت ارزهای دیجیتال خود را حفظ کنیم؟ خانه سرمایه | حسینی فایننس

اگر چشمتان را به سودهای وسوسه کننده ببندید و منطقی به پروژه‌ها نگاه کنید پرداخت سودهای روزانه 4 تا 10 درصد و ماهانه 30 تا 100 برای بسیاری از اشخاص و شرکت‌های بزرگ حرفه‌ای هم امکان‌پذیر نیست. با رشد و توسعه روزافزون بازار ارزهای دیجیتال و افزایش چشمگیر مخاطبان و فعالان این بازار، بازار ارزهای دیجیتال تبدیل به بازار سودآور و جذاب برای بسیاری از افراد با سطوح مالی متفاوت شده است. علاوه بر راه حل‌های ارائه شده، بسیاری از متخصصان کاربران را به استفاده از کیف پول‌های فیزیکی مانند Ledger و Trezor تشویق می‌کنند. اکثریت کیف پول‌ها به طور منظم آپدیت‌هایی را برروی نرم افزارهای خود اعمال می‌کنند و از طرق مختلفی از جمله شبکه‌های اجتماعی، کاربران را از این به روزرسانی‌ها مطلع می‌سازند.

• هنگامی که سخت افزار شما دچار فشار عملکردی شده و به طور تشخیصی و ظاهری سر و صدای بیشتری تولید کرد، حتما به آن نگاهی انداخته و خود دستگاه و همچنین عملکرد نرم افزاری آن را مورد بررسی قرار دهید. علاوه بر موارد ذکر شده موارد دیگری هم به منظور ایجاد خطر برای ارز دیجیتالی شما وجود دارد که هر کدام از آنها میتواند در هر قسمتی از فعالیت شما رخ دهد پس به طور قطع مستلزم به شناخت آنها نیز هستید. پس در همین راستا میتوان به مجموعه‌ای از اعداد و حروف بزرگ و کوچک با چیدمانی ویژه رجوع داشت تا تنها احتمال دسترسی به چنین رمز عبوری تنها به شخص شما محدود گردد.

۷. کلاهبرداری با حملات داستینگ

احتمال این امر زیاد نیست و افراد زیادی از کیف‌پول‌های نرم افزاری استفاده می‌کنند، اما درمورد سرمایه‌های ارزهای دیجیتال زیاد استفاده از آنها ریسک امنیت در ارزهای دیجیتال بالایی دارد. روش فیشینگ، یکی دیگر از شیوه‌های رایج مرتبط با کلاهبرداری ارز دیجیتال برای سرقت اطلاعات مهم کاربران و دسترسی به دارایی‌هایشان است. در فیشینگ، هکرها با جعل وب‌سایت یکی از صرافی‌های معتبر یا اپلیکیشن موبایلی آن‌ها یا ربات‌های تریدینگ، اطلاعات مهم کاربران آن صرافی‌ها را به‌سرقت می‌برند. روش‌ها و پروژه‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال متنوع هستند؛ بنابراین، سرمایه‌گذاری در این حوزه با ریسک همراه است.

  • در صورت عمل نکردن به برخی موارد ساده، امنیت کیف پول ارز دیجیتال ما به خطر خواهد افتاد و برخلاف دنیای واقعی، فردی پیدا نمی‌شود که کیف پول ما را در جایگاه اشیای گم شده قرار دهد!
  • کمبود نقدینگی و عدم امکان معامله در زمان درست را نیز می‌توان یکی دیگر از خطرات صرافی های ارز دیجیتال دانست.
  • ابزارهایی که برای برقراری امنیت به کار برده می شوند بسیار گسترده هستند و برای برقراری امنیت صرافی ارز دیجیتال حتما باید از بهترین قسمت های این نوع صرافی ها استفاده کرد.
  • در این روش ایمیل هایی حاوی لینک سایت های تقلبی برای کاربران ارسال میشه و با ورود به این سایت ها و وارد کردن مشخصات خود باید از سرمایه تون برای همیشه خداحافظی کنید.
  • این حملات با استفاده از دامنه‌های جعلی و جعل هویت سازمان‌ها و کارکنان وابسته و با پیوندهای مخرب در اسناد از طریق ایمیل انجام شده است.

بهترین مثال برای این روش حراجی‌های پاراچین اجرا شده در شبکه‌های Kusama و Polkadot است. در این گونه از پروتکل‌ها، سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به حمایت از یک پروژه اقدام به قفل کردن توکن‌های DOT یا KSM برای مدتی معلوم به عنوان گونه‌ای از وثیقه می‌کنند. در این روش مشارکت‌کنندگان پس از طی دوره مشخص، علاوه بر دریافت دارایی قفل کرده خود، دارایی جدید دیگری نیز دریافت خواهند کرد. 🌀وبسایت خبری Cointelegraph در پستی اقدام به نشر مطلبی کرده است که در آن از 3 روش مرسوم جهت کسب سود چه در بازارهای نزولی و چه صعودی یاد شده است.

رابینهود به زودی قابلیت نقل و انتقال کاردانو (ADA) را فراهم می کند.

کلاهبرداری راگ پول معمولا در حوزه بازار مالی غیر متمرکز یا دیفای اتفاق میفته. در بازار کریپتو هم طرح های پانزی وجود داشته، ازجمله مشهورترین اونها میشه به OneCoin، Bitconnect، Plustoken، GainBitcoin، MiningMax اشاره کرد.. کلاهبردار یه شرکت صوری درست میکنه و افراد رو با داستان های مختلف و آمارهای ساختگی برای سرمایه گذاری وسوسه میکنه. کسب سودهای غیرواقعی در طرح های پانزی از افراد ناشی که درک عمیقی از بازار کریپتو ندارن و از پتانسیل ارزهای دیجیتال حیرت زده هستند کار راحتیه. طرح های پانزی و طرح های هرمی از این نظر که هر دو برای کسب سود نیازمند عضوگیری سرمایه گذاران جدیدن شبیه هم هستن. تنها تفاوت این دو اینجاست که طرح پانزی خودش رو به عنوان شرکتی مشروع معرفی میکنه که با فراهم کردن محصول یا خدمات کسب سود میکنه.

چگونه امنیت ارزهای دیجیتال خود را حفظ کنیم؟ خانه سرمایه | حسینی فایننس